Kako se lahko na priročen način znebiš kilogramov tako na telesu, kot v glavi in s ponosom Zaživiš v svoji koži 

zaživi v svoji koži

 

Draga moja,

 

Če si želiš tako počutiti, kot izgledati fantastično, potem imaš srečo, saj si pristala na pravem mestu.

 

Nič novega namreč ni, da smo punce pogosta tarča lepotnih pritiskov in aktualnih trendov, ki nam namesto veselja in zadovoljstva prinašajo ravno nasprotno – zmedenost, skrhano počutje in nelagodje v svojem telesu.

 

Če temu nič kaj zavidanja vrednemu kupčku dodava še vsakodnevne izzive ter soočanje z lastnimi miselnimi ovirami, se verjetno lahko strinjava, da je rezultat pogosto “za zjokat” 😅

 

A ne glede na vsa polena, ki so nam položena pod noge, trdno in neomajno stojim za tem, da si

 

Punce želimo IZGLEDATI in se počutiti čudovito !

 

In kar je najpomembneje – se naučiti sprejeti samo sebe in se prenehati primerjati z drugimi.

 

Točno to pa si danes želim deliti s teboj…

 

Kako lahko združiš prijetno s koristnim, odpraviš negativne misli in se v svojem telesu počutiš kot boginja.

 

Ne skrbi,

 

Za doseg svojih ciljev ne potrebuješ vrhunske genetike, strogega dietnega režima, ki ti po možnosti še zdaleč ne ustreza ali postavljanja svojega življenja na glavo.

 

Če si resnično želiš počutiti in izgledati kot milijon dolarjev je odgovor na tvojo zagato v bistvu izredno preprost.

 

Moraš vedeti, kaj počneš.

 

Velikokrat namreč pozabimo, da transformacija ne temelji le na telesni preobrazbi, saj se lahko tudi v lepem telesu počutimo nezadovoljne, nesrečne ali celo izgubljene. 

 

Zato se mi zdi pošteno, da s teboj delim malce drugačen pristop do osebne “prenove”, ki je, verjela ali ne, veliko bolj zdrav, prijeten, trajnosten in kar je najbolj pomembno – 99% učinkovit*.

 

*Ravno tako, kot kontracepcijske tabletke 😉 če pozabiš na njih, tudi le-te niso 100%.

 

Preden pa ti razložim, zakaj tej osebni prenovi na domačih tleh ni enake in kako se je lahko lotiš kadarkoli, naj ti na kratko razložim.

 

Kako sem lahko tako prepričana, da ti lahko uspe?

Moje ime je Katarina Uplaznik in prihajam iz Velenja, kjer sem svojo zgodbo kot licencirana osebna trenerka (FZS) začela z rojstvom in razvojem Centra Gibanja. 

 

Poklicna pot me je vodila v mediacijo in tujino, sedaj pa se izobražujem na področju psihologije in sicer terapije sprejemanja in predanosti, transakcijske analize, delam pa še vedno in z vsem srcem kot športni trener in osebni svetovalec.

 

Marsikdo se tega niti ne zaveda, a sem v preteklosti tudi sama imela ogromne težave s samosprejemanjem.

 

Nisem marala kar sem videla v ogledalu, preden sem šla spat, so me obmetavale težke misli, večkrat sem se čustveno zlomila, nisem sprejemala svojega sveta in v sramu zavidala srečnim ljudem. 

Katarina_Skaza_Masterchef_Center_Gibanja

To je posledično vplivalo na mojo življenjsko energijo, odnose z ljudmi okoli sebe in glej ga zlomka – kilogrami niso in niso želeli skopneti. 

 

 

Posledično sem postajala vse bolj “zalita”, moje telo še zdaleč ni bilo čvrsto, mišice šibke, kot “bonus” sem za nameček imela še težave s slabo kožo in celulit. 

 

Takrat sem začela tam, kjer verjetno začnemo vsi željni sprememb: preizkušati vse možne diete, prebiranje ton literature, treningi večkrat tedensko, celo redno sem se posluževala postenja. A še vedno se nisem premaknila nikamor

 

 

Še vedno sem se počutila izmozgano in kot vreča nepretočne energije – vse dokler se nisem lotila vsega skupaj iz druge smeri in se usmerila v radikalno spremembo pri delu na sebi.

 

Na kratko povedano; s tem, ko sem se postopoma izgubljala odvečno prgljago v glavi, mi je postopoma uspelo tudi preoblikovati telo, zaživeti v svoji najboljši luči in izgubiti odvečno prtljago še v kilogramih.

 

 

In s svojo izkušnjo si zdaj iz srca želim pomagati tudi tebi. V fitnes industriji sicer aktivno delujem že okroglih 10 let, kar 7 izmed njih pa sem posvetila razvoju individualno prilagojenega programa, s katerim sem se začutila radostno in izpopolnjeno. 

 

 

Po odličnem odzivu s strani preko 150 varovank v zadnjih dveh letih sem izredno ponosna, da ga lahko danes delim z vsako predstavnico nežnejšega spola v Sloveniji – tudi s teboj. 

 

Zaživi v svoji koži - spletni program osebne transformacije, ki temelji na osebni rasti

Gre za unikaten program, za katerega sem se po visokem uspehu odločila, da ga bom omogočila VSAKI punci, ki si resnično želi spremembe – ne samo tistim, ki imajo neposreden dostop do naše telovadnice. 

 

Zato sem presrečna, da mi je uspelo to neverjetno izkušnjo prenesti na splet in jo tako približati vsaki predstavnici nežnejšega spola, ki si jo enostavno želi le zgrabiti.

 

Pa poglejva, za kaj točno sploh gre…

V Zaživi v svoji koži – Online te čaka 5 ključnih aktivnosti, s pomočjo katerih bova iz tebe izvabili tvojo najboljšo verzijo.

 

#1 Osebna rast s programom “Zaživi v svoji koži”

Prvo nepogrešljivo področje, ki ga morava predelati na tvoji poti do all-in transformacije, je osebna rast. Zate sem v ta namen pripravila načrt, s katerim ti bo uspelo prepoznati svoja prikrita nezadovoljstva, čustvene blokade in notranje motivatorje.

 

Ponovno boš spoznala svojo samopodobo; kakšna je, kaj vpliva nanjo, kakšno je tvoje vedenje, ko le-ta ni najboljša. Odkrila boš učinkovite načine za sproščanje ter ponovno dosegla svoj notranji mir. 

 

Končno boš lahko žarela tako v sebi, kot navzven in se kar naenkrat videla v povsem drugi, bolj svetli luči.#2 Prehrana 101