Center Gibanja

Kako se lahko v letu 2024 za vedno otreseš odvečnih kilogramov – tako na telesu, kot v glavi – in ponosno zaživiš v svoji koži

11.06.2024 / Osebna rast / Katarina Skaza

Z veseljem te vabim, da se nam pridružiš na brezplačnem webinarju

17.6.2024 ob 19h

Draga moja,

Tega druženja nikakor ne smeš zamuditi, če:

 • Se pogosto počutiš ujeta v lastnih miselnih blokadah;
 • Si želiš premagati miselne ovire, ki te držijo nazaj pred osebnim ter poslovnih uspehom in pošteno prevetriti svoje življenje; 
 • Se sprašuješ, zakaj se ti ne uspe osvoboditi in doseči tistega življenja, ki si ga vedno želela;

… in kar je najbolj pomembno:

Želiš si tako počutiti, kot izgledati FANTASTIČNO. 

Velikokrat namreč pozabimo, da transformacija ne temelji le na telesni preobrazbi, saj se tudi v fit telesu lahko počutiš izgubljeno.

Na koncu dneva je najbolj pomembno tvoje notranje zadovoljstvo, največji izziv pa je ravno krmiljenje med tvojimi čustvi in mislimi.

 • Konkretna orodja, s katerimi lahko očistiš in presežeš miselne blokade v svojem življenju (in zakaj je ključno, da se z njimi soočiš in jim ne prepustiš nadvlade)
 • Učinkovit način postavljanja osebnih ciljev, ki lahko ima ogromen vpliv na tvoj osebni in poslovni uspeh (gre za efektiven sistem, ki ti zna priskočiti pomoč pri premagovanju nepričakovanih ovir)
 • Zlata-vredna razkritja glede mitov, resnic in laži s področja športa in prehrane (tako ti nikoli več ne bo treba razbijati glave s tem, kaj je res in kaj ni)
 • Malo poznani trik, s katerim si tudi sama pomagam v “trenutkih slabosti” (identično stvar lahko poskusiš še ti in poskrbiš za mirno krmiljenje med občutki nezadovoljstva)
 • Preverjene in visoko učinkovite tehnike za soočanje s slabo samopodobo (neprecenljivi pomočniki, ki tvoj “ne morem, vedno mi spodleti” spremenijo v ZMOREM, “nisem dovolj dobra, počutim se kot luzerka” v prepoznavanje svoje vrednosti in ti odprejo vrata v prijazen ter ljubeč svet)
 • Inspirativen razlog, zakaj se je osebne prenove treba lotiti celostno (in kako ti lahko to izjemno pomaga pri tvoji osebni rasti)
 • Največje spoznanje, ki je drastično vplivalo na moj odnos do zdrave prehrane (če se tudi ti s težavo držiš predpisanih jedilnikov pri svojih treningih, ti zna tole resnično olajšati slabo vest)
 • Glavni razlog in odgovor na večno vprašanje: Zakaj ne shujšam? (iskrena resnica, ki ti lahko pomaga narediti prelomni korak pri tvojih športnih in osebnih ciljih)

Kdo je Katarina Skaza?

Tekmovalka 7. sezone MasterChefa Slovenija in soustanoviteljica Centra Gibanja z večletnimi izkušnjami kot osebna trenerka, trenerka vodenih vadb, in coachinga, Katarina v prvi vrsti uči ljubezen do sebe s poudarkom na osebni rasti. Njeni programi temeljijo na razvijanju samozavesti, tako kot unikaten program Zaživi v svoji koži, ki je požel navdušenje med lokalnimi puncami in ga uspešno izvaja že od leta 2019. Njeno ozadje sta ples in borilne veščine, kjer se v ospredje postavljata posluh za svoje telo in disciplina.

“Z gibanjem odkrivamo povezavo um – telo – duša. V svojih treningih dajem poudarek na dojemanje lastnega telesa, kajti gibanje preoblikuje tako telo, kot človeka. Postanemo kreativnejši, uravnovešeni, energični, predvsem pa sposobnejši na vseh področjih našega življenja.

Shrani si datum, ponedeljek 17.6.2024 ob 19h !

Se vidiva 🙂

Sorodna vsebina