Center Gibanja

Otresi se odvečnih kilogramov, slabih navad in skrbi ter samozavestno Zaživi v svoji koži zdaj

13.09.2023 / Motivacija, Osebna rast, Vadba / Katarina Uplaznik

Ženske si želimo izgledati ter se tudi počutiti čudovito, kar si nenazadnje vsaka izmed nas tudi zasluži. Ko nam nekdo postavi tisto usodno vprašanje, s kakšnim videzom bi se zadovoljile, imamo po navadi v mislih precej specifično sliko.

  • Želimo biti vitke, a ne presuhe
  • Želimo napet zgornji del telesa, vendar ne želimo izgledati “prenabite”
  • Želimo raven in morda malce definiran trebuh
  • Želimo postavne noge in nenazadnje tudi popolno zadnjico, ki kljubuje gravitaciji

No, danes sem tukaj, da ti povem, kako lahko tudi ti s programom Zaživi v svoji koži zdaj uresničiš prav vsako izmed zgornjih želja. Za to ne potrebuješ vrhunske genetike ali izpostavljanja svojega telesa nekim kvazi anticelulitnim in lepotnim posegom. Niti strogega dietnega režima, ki ti po možnosti še zdaleč ne ustreza. Če se resnično želiš počutiti kot “miljon dolarjev” je odgovor na tvojo zagato v bistvu izredno preprost.

Vedeti moraš kaj počneš.

Pozabiti je treba na neke “čudežne” 3-tedenske treninge ali “noro učinkovite” jedilnike, ki so, roko na srce, na koncu dneva večinoma le prazne obljube.

Velikokrat namreč pozabimo, da uspešna transformacija ne temelji le na telesni preobrazbi, saj se lahko tudi v lepem telesu počutimo nezadovoljne, nesrečne ali celo izgubljene. Zato se mi zdi pošteno, da s teboj delim malce drugačen pristop do osebne “prenove”, ki je veliko bolj zdrav, prijeten, trajnosten in kar je najbolj pomembno – 99% učinkovit*.

*Ravno tako, kot kontracepcijske tabletke – če ne upoštevaš navodil ginekologinje in jih nenehno pozabljaš, tudi one niso 100%.

Kako sem tako trdno prepričana, da ti lahko uspe?

Moje ime je Katarina Skaza (sedaj poročena :), sem diplomirana mediatorka in prihajam iz Velenja, kjer sem svojo zgodbo kot licencirana osebna trenerka in coachinja začela z rojstvom in razvojem Centra Gibanja.

Poklicna pot me je vodila v mediacijo in tujino. Izobražujem se na področju psihologije in sicer terapije sprejemanja in predanosti ter transakcijske analize. Delam še vedno in z vsem srcem kot športna trenerka in osebna svetovalka. Samo področje filozofije lahko z besedami le opisujem, prikazujem pa s praksami.

Marsikdo se niti ne zaveda, a sem v preteklosti tudi sama imela ogromne težave s samosprejemanjem. Nisem marala kar sem videla v ogledalu. Preden sem šla spat, so me obmetavale težke misli. Večkrat sem se čustveno zlomila. Občutila sem gnus. Nisem sprejemala svojega sveta, zavidala sem srečnim ljudem in primerjala sem se z lepimi dekleti.

To je posledično vplivalo na mojo življenjsko energijo, kilogrami pa kar niso želeli skopneti. Postajala sem vse bolj “zalita”. Moje telo še zdaleč ni bilo čvrsto, mišice šibke in oslabljene. Kot bonus sem posledično imela še slabo kožo in celulit.

Takrat sem začela preizkušati vse možne diete, prebrala ogromno literature, trenirala večkrat tedensko, se postila, a se še vedno premaknila nikamor. Počutila sem se izmozgano in kot vreča nepretočne energije. Vse dokler se nisem lotila radikalne spremembe pri delu na sebi, v sebi.

Prebudila sem se in prvič v življenju začutila notranjo svobodo. Tako se mi je posledično preoblikovalo telo v skladu z mojo energijo. Zaživela sem v svoji luči in izgubila odvečno prtljago tako v kilogramih, kot v glavi. S svojo izkušnjo si iz dna srca želim pomagati tudi tebi.

Zaživi v svoji koži: 6 mesečni program transformacije

Odkar aktivno delujem v fitnes industriji, sem razvijala program Zaživi v svoji koži zdaj, s katerim sem se začutila srčno, radostno in izpopolnjeno. Tako kot tudi moje prve skupine deklet. Izredno sem hvaležna, da ga lahko danes delim s teboj. Ravno zaradi odličnih rezultatov in spodnjega feedbacka s strani svojih varovank sem se odločila, da takšne čudovite (pre)izkušnje enostavno ne smem ukiniti.

Čudovito, kajneda? Se strinjam! ❤

Znova odpiram prijave za novo skupino Zaživi v svoji koži zdaj, tako se nam lahko na poti do sprememb na bolje pridružiš tudi ti. S tvojim novim začetkom pričnemo 18.septembra, treningi in svetovanja pa bodo potekala tako ob dopoldanskih kot popoldanskih urah.

POZOR! Zaradi kakovosti programa in moje odločnosti, da se v popolnosti posvetim vsaki varovanki, se Zaživi v svoji koži izvaja v manjših skupinah, zato je število mest v vsaki skupini omejeno na 10. 

V samem programu se bomo tako v prihodnjih 6 mesecih skupaj osredotočale na pet ključnih korakov, s pomočjo katerih bova iz tebe izvabili tvojo najboljšo verzijo.

1. korak: tedenski treningi

Skupaj treniramo 3x na teden po skrbno premišljenem načrtu, kjer treningi temeljijo na vajah za kardio, moč in vzdržljivost. Vsak trening traja 60 minut, vaje pa so usmerjene k oblikovanju tvoje postave in uspešnem topljenju odvečnih kilogramov.

Da ti bo svoje cilje uspelo čim lažje uresničiti, smo termine treningov razporedili od ponedeljka do petka, tako dopoldan kot popoldan. Vse, kar moraš narediti, je izbrati tiste 3 termine, ki ti najbolj ustrezajo.

2. korak: personaliziran jedilnik

Naslednji korak, ki ga ne smeš spregledati na poti do slovesa od kilogramov, je zagotovo ustrezna prehrana. Zato ti v Zaživi svoji koži pripravimo jedilnik po meri, ki ustreza tvojim potrebam in željam. Ne skrbi. V jedilniku bo eden izmed najinih ciljev tudi ta, da ti novi okusi odgovarjajo.

Še zdaleč te namreč ne želim prepričevati v živila, ki jih ne maraš ali pa te “obsoditi na stradanje”. Raje ti omogočim strokovno podkovan načrt prehrane, ob katerem verjetno ne boš niti občutila, da gre za neko dieto.

3. korak: prehranski dodatki

Namen prehranskega dopolnila je zagotoviti, da dobiš zadostno količino esencialnih hranil in nadomestiš slabšo vrednost hranil v številnih ostalih živilih, ki jih uživaš vsak dan. Da boš iz svojih treningov in novega jedilnika lahko generirala vrhunske rezultate, bova pripravili tudi personaliziran načrt prehranskih dodatkov*, ki bodo proces izgube kilogramov še bolj pospešili.

*Čaka te neposreden dostop do receptov, s katerimi jih enostavno vključiš v svoj jedilnik in poskrbiš za zdravo sladkanje. V načrt je ravno tako vključena popolna podpora in svetovanje, ter pomoč pri ustvarjanju zdravega življenjskega sloga.

4. Korak: osebna rast

Zelo pomembno področje na najini poti transformacije je tvoja osebna rast. Zato bova na tej poti podrobneje spoznavali tvoja nezadovoljstva, čustvene blokade in notranje motivatorje. Poglobili se bova v tvojo samopodobo; kakšna je, kaj vpliva nanjo, kakšno je tvoje vedenje, ko le-ta ni najboljša. Kako jo prepoznati, se z njo spoprijeti in jo izboljšati.

Pogovarjali se bova o tvojih mislih o sebi, svetu ter načinih za sproščanje. Poskrbeli bova, da boš kmalu žarela tako v sebi kot navzven in se postopoma videla v povsem drugi, bolj svetli luči.

V ta namen boš prejela delovni zvezek, v posodobljenem programu pa bom vodila tudi coaching seanse v živo. V kolikor se jih ne boš mogla udeležiti, nič hudega, boš prejela posnetek.

5. korak: spremljanje napredka

Ni ga boljšega motivatorja, kot opažanje, da se s tvojim telesom in počutjem navsezadnje dogaja nekaj dobrega. Tvoj napredek bova redno spremljali z merjenjem telesne sestave s Tanito, merjenjem obsega in sproščenimi pogovori o tvojih vtisih v zvezi s programom.

POZOR! Za zmanjšanje obsega in metanje starih oblačil iz omare kazensko ne odgovarjamo 🙂

Morda naju res čaka kar nekaj dela, ampak si upam dati roko v ogenj, da boš nad rezultati več kot navdušena in hvaležna. Čas bo minil v vsakem primeru in takrat, si lahko spremenjena oseba.

Ne gre za športni program, ki bi bil na voljo samo “eliti”.

Kljub temu, da gre za unikaten in celovit program, ki mu v Sloveniji še vedno ni enakega, si želim, da bi cena bila dostopna vsakomur. Vanj je bilo vloženih pet let truda in vseživljenjskih izkušenj, a ga nisem ustvarjala z namenom, da bi bil dostopen le peščici.

Za Zaživi v svoji koži ti ne bo treba odšteti 500 eur, niti 300 eur na mesec.

Dobro počutje, vitkejše telo, neprecenljivo znanje o prehrani in prehranskih dodatkih ter nenazadnje notranja pomirjenost in zadovoljstvo, te z mojo pomočjo stane le 139 eur.

Ja, pičlih 139 evrov. Govoriva o dobrih 4 evrih na dan oziroma dveh pijačkah dnevno v mestni kavarni.

In to še ni vse!

Sama še predobro vem, da ženske v poplavi raznoraznih športnih programov včasih potrebujemo malce vzpodbude. Ker je program navsezadnje zasnovan na 6-mesečni osnovi, sem se odločila, da grem še korak dlje.

Trem gospodičnam, ki bodo na koncu 6-mesečnega programa najbolj napredovale, bom omogočila 3 mesece brezplačnih treningov v nadaljevanje. Tvoj trud ne bo zaman. V vsakem primeru se boš boljše počutila in izgubila kar nekaj centimetrov. ♥

Si za?

Superca! Potem pa za konec poglejva še kaj je tvoj naslednji korak?
Če si resnično želiš narediti velik korak k pozitivni spremembi in poskrbeti, da si boš že pri letošnjih božičnih nakupih lahko podarila manjše konfekcijske številke, je tvoj naslednji korak res enostaven.

Lahko mi pišeš tukaj ali pa me brez slabe vesti pokličeš na 040 886 003, kjer ti z veseljem odgovorim na vprašanja, ki se ti morda porajajo.

Ampak ne pozabi ! Ker je zaradi visoke kakovosti programa število dam v skupinah omejeno, tudi tokrat prijave sprejemam izključno do zapolnitve prostih mest. Kot sem omenila že zgoraj, je število varovank v skupini omejeno na 10. Po domače povedano, priložnost za popolno transformacijo bo v tem terminu dobilo le 10 žensk.

Prijave se bodo ponovno odprle ko se bo urnik spet malce sprostil, kar pa lahko v najslabšem primeru traja tudi naslednjih 6 mesecev. Zgrabi svoje zaobljube za roge, zavrti naš telefon in si še pravočasno priskrbi svoje mesto v tem unikatnem programu.

Sorodna vsebina