Center Gibanja
Zaživi v svoji koži

ZAŽIVI V SVOJI KOŽI
ZA VSE ŽENSKE, KI SE ŽELIJO
ZNEBITI ODVEČNE PRTLJAGE

Otresi se odvečnih kilogramov, skrbi in slabih življenjskih navad ter ponosno zaživi v svoji koži.

Se velikokrat počutiš, kot da nisi dovolj dobra in si že preprosto naveličana same sebe?

Si želiš spet zbuditi voljo do življenja in na svoj obraz prižgati svoj sijaj? 

Potem moraš postati del Zaživi v svoji koži, ker je program napisan zate.

Si pripravljena na spremembo?

Izberi rešitev, ki je prilagojena tvojim potrebam:

PROGRAM BONUS NAPREDNA

Najboljši načrt za tiste, ki želijo več
324 243 / 3 mesece
 • Paket vsebuje še 1na1 online coaching seansi v živo, kjer ti osebno svetujem na začetku samega programa ter med njim.
 • Program za osebno rast s katerim postaneš:
 • - zadovoljna v svojem telesu
 • - samozavestna
 • - vitka in vitalna
 • - čuječa do sebe
 • - trajno disciplinirana in motivirana
 • - v dobrem odnosu s prehrano in gibanjem
 • - bolj pomirjena v stresnih situacijah
 • - prisotna v tem trenutku
 • - odprta za nadaljnji razvoj

POPOLNOMA PREDANA

Za tiste, ki potrebujejo polno podporo
729 / 5 mesecev
 • Ta izbira je zate le, če se počutiš čisto na dnu. Prejmeš osebni pristop ter več posvetov 1na1, kjer se lahko bolj poglobiva vate. Paket ti omogoča coaching program personaliziran zate.
 • Program za osebno rast s katerim postaneš:
 • - zadovoljna v svojem telesu
 • - samozavestna
 • - vitka in vitalna
 • - čuječa do sebe
 • - trajno disciplinirana in motivirana
 • - v dobrem odnosu s prehrano in gibanjem
 • - bolj pomirjena v stresnih situacijah
 • - prisotna v tem trenutku
 • - odprta za nadaljnji razvoj

Pogosta vprašanja

 

Gre za unikaten program, za katerega sem se po visokem uspehu odločila, da ga bom omogočila VSAKI punci, ki si resnično želi spremembe – ne samo tistim, ki imajo neposreden dostop do naše telovadnice. 

 

Zato sem presrečna, da mi je uspelo to neverjetno izkušnjo prenesti na splet in jo tako približati vsaki predstavnici nežnejšega spola, ki si jo enostavno želi le zgrabiti.

 

Pa poglejva, za kaj točno sploh gre…

 

V Zaživi v svoji koži – Online te čaka 5 ključnih aktivnosti, s pomočjo katerih bova iz tebe izvabili tvojo najboljšo verzijo…

 

#1 Osebna rast s programom “Zaživi v svoji koži”

 

Prvo nepogrešljivo področje, ki ga morava predelati na tvoji poti do all-in transformacije, je osebna rast. Zate sem v ta namen pripravila načrt, s katerim ti bo uspelo prepoznati svoja prikrita nezadovoljstva, čustvene blokade in notranje motivatorje.

 

Ponovno boš spoznala svojo samopodobo; kakšna je, kaj vpliva nanjo, kakšno je tvoje vedenje, ko le-ta ni najboljša. Odkrila boš učinkovite načine za sproščanje ter ponovno dosegla svoj notranji mir. 

 

Končno boš lahko žarela tako v sebi, kot navzven in se kar naenkrat videla v povsem drugi, bolj svetli luči.

 

#2 Prehrana

 

V programu dobiš dostop do strokovnih vsebin, s pomočjo katerih boš lahko premagala svoje “šibke točke” in postopoma vzpostavila bolj zdrave prehranske navade.

 

Naučila se boš izbirati prehrano, ki ne le pomaga pri zbijanju tistih tečnih kilogramov, ampak se z njo strinjajo tudi tvoje brbončice.

 

Na koncu programa boš tako lahko samozavestno sestavila TOP jedilnik, ki mu boš brez odpora lahko sledila še dolga leta in ga po potrebi tudi zlahka prilagajala. 

 

#3 Gibanje kot del življenja

 

Da se boš čimprej lahko namestila v udobju svoje nove kože, sem zate sestavila skrbno premišljeno variacijo treningov, kjer vaje temeljijo na vajah za kardio, moč in vzdržljivost – predvsem pa so prilagojene tvojim zmožnostim.

 

 Različni načini telovadbe namreč poskrbijo za to, da vedno aktiviraš druge mišične skupine, hkrati pa se izogneš ponavaljanju in monotonosti.

 

Program Zaživi v svoji koži ti bo pomagal razumeti, zakaj je gibanje pravzaprav življenje in tako na široko odprl tvoja obzorja ter razbil morebitne mite ali dileme. 

 

POZOR! Za zmanjšanje obsega in metanje starih oblačil iz omare kazensko ne odgovarjam 🙂

 

#4 Nega in telesna skrb

 

Verjetno si med vsemi temi vrsticami do zdaj že nekako razbrala, da glavna nagrada tega programa pravzaprav niti ni izguba odvečnih kilogramov, ampak udobno, nesporno in brezkompromisno udobje v svoji koži. 

 

Prijaznost in skrb do same sebe se pokažeta tudi v tem, kako skrbiš za svoje telo. Da boš zase res lahko poskrbela tako, kot se šika, v programu dobiš tudi genialne nasvete s področja nege kože, mite in resnice glede prehranskih dopolnil ter enostavnih vsakodnevnih trikov.

 

#5 Kar misliš – to si

 

Skrb za duševno zdravje je sicer zadnje na seznamu, pa vendar najbolj pomembno. Ne razumi me narobe… negativni občutki so nekaj povsem normalnega in vsakdanjega. Želim ti samo pokazati, kako se jih lahko naučiš obvladati in jim preprečiti, da te premagajo.

 

Zdravi ali nezdravi občutki, Hvaležnost in zadovoljstvo, Motivacija, “Kaj, ko mi vse dol pade?”, Povečaj svojo samozavest ter Vaje čuječnosti je le nekaj izmed številnih poglavij, v katera se lahko s programom Zaživi v svoji koži poglobiš.

 

*DODATNO: Interaktivni delovni listi za lažje razumevanje in doseg ciljev. Lahko si jih preneseš na svoj mobilni telefon ali še bolje – jih natisneš, najdeš udoben kotiček, vzameš pisalo in se prepustiš miselnemu toku.

 

Ja – čaka naju kar nekaj dela, ampak si upam dati roko v ogenj, da boš nad rezultati več kot navdušena.

 

Saj veš – tudi Rim ni bil zgrajen v enem dnevu 🙂

 

Vse aktivnosti so nastavljene tebi in tvojemu napredku v prid. Sprememba se vedno prične v nas samih, in sama se tega še predobro zavedam.

Seveda, program ti omogoča plačilo na 3 obroke, kar pomeni, da te program odločna za osebno rast, kjer postaneš:

zadovoljna v svojem telesu, samozavestna, vitka in vitalna, bolj čuječa do sebe, trajno disciplinirana in motivirana, vzpostaviš dober odnos s prehrano in gibanjem ter postaneš bolj pomirjena in prisotna v svojem telesu,

pride pičlih 45 eur na mesec. Kar pa seveda ni zapravljen denar. To je denar porabljen zate, je investicija za celo življenje.

Če ugotoviš, da potrebuješ dodatno podporo ter osebno svetovanje v živo, lahko seveda zakupiš tudi višji paket, kjer ti omogočam popolno podporo in life-coaching. Verjamem, da ti bo moj pristop ustrezal in ti z veseljem ponudim še boljši napredek.

Moje ime je Katarina Skaza in prihajam iz Velenja, kjer sem svojo zgodbo kot licencirana osebna trenerka (FZS) začela z rojstvom in razvojem Centra Gibanja. 

 

Poklicna pot me je vodila v mediacijo in tujino, sedaj pa se izobražujem na področju psihologije in sicer terapije sprejemanja in predanosti, transakcijske analize, delam pa še vedno in z vsem srcem kot športni trener in osebni svetovalec.

 

Marsikdo se tega niti ne zaveda, a sem v preteklosti tudi sama imela ogromne težave s samosprejemanjem.

 

Nisem marala kar sem videla v ogledalu, preden sem šla spat, so me obmetavale težke misli, večkrat sem se čustveno zlomila, nisem sprejemala svojega sveta in v sramu zavidala srečnim ljudem. 

 

To je posledično vplivalo na mojo življenjsko energijo, odnose z ljudmi okoli sebe in glej ga zlomka – kilogrami niso in niso želeli skopneti. 

 

Posledično sem postajala vse bolj “zalita”, moje telo še zdaleč ni bilo čvrsto, mišice šibke, kot “bonus” sem za nameček imela še težave s slabo kožo in celulit. 

 

Takrat sem začela tam, kjer verjetno začnemo vsi željni sprememb: preizkušati vse možne diete, prebiranje ton literature, treningi večkrat tedensko, celo redno sem se posluževala postenja. A še vedno se nisem premaknila nikamor

 

Še vedno sem se počutila izmozgano in kot vreča nepretočne energije – vse dokler se nisem lotila vsega skupaj iz druge smeri in se usmerila v radikalno spremembo pri delu na sebi.

 

Na kratko povedano; s tem, ko sem se postopoma izgubljala odvečno prgljago v glavi, mi je postopoma uspelo tudi preoblikovati telo, zaživeti v svoji najboljši luči in izgubiti odvečno prtljago še v kilogramih.

 

In s svojo izkušnjo si zdaj iz srca želim pomagati tudi tebi. V fitnes industriji sicer aktivno delujem že okroglih 10 let, kar 7 izmed njih pa sem posvetila razvoju individualno prilagojenega programa, s katerim sem se začutila radostno in izpopolnjeno. 

 

Po odličnem odzivu s strani preko 150 varovank v zadnjih dveh letih sem izredno ponosna, da ga lahko danes delim z vsako predstavnico nežnejšega spola v Sloveniji – tudi s teboj. 

 

Izkušnje mojih varovank