Center Gibanja

Fitnes

Fitnes program - Center gibanja

Zabavaj se ob doseganju svojih ciljev v največjem in najbolj opremljenem fitnesu v mestu. Odprt je vse dni v letu, tudi ob nedeljah in praznikih. Imamo zelo prilagodljiv delovni čas, tako lahko treniraš kadar želiš. Čez teden od ponedeljka do petka obratujemo 6-24h in čez vikend ob sobotah in nedeljah 6-22h.

Fitnes je kot nalašč za vse, ki si želijo trenirati samostojno in brez nadzora. Je odličen in nekompliciran način, kako ohranjati svojo fizično moč in kondicijo brez prevelike prilagoditve na svojem urniku.

Center Gibanja sestavljata dve veliki dvorani. Funkcionalna dvorana ima kar 650m2 uporabne površine. Obogatena je s kletkami, klopcami, jump boxi, olimpijskimi palicami in krogi, utežmi, atlas žogami, potisnimi sankami, assault in concept naprednimi cardio napravami kot so: airdyne, row, skierg, bikerg, runner. Fitnes dvorana s 550m2 uporabne površine zajema najkvalitetnejšo opremo na trgu. Držimo proizvajalce hammer strength, life fitness, naprave z izdelavo po naročilu in še več. Oboroženi smo z ročkami, kettli ter vso potrebno opremo in “mašinerijo”, ki jo tako obsežen fitnes tudi zahteva.


Naš vrhunsko opremljen fitnes je prava izbira za vašo pot do boljše telesne pripravljenosti. Ponujamo dobro okolje, ki omogoča dosego vaših ciljev. Razlogi, zakaj se odločite za nas:

  1. Najnovejša oprema: Naš fitnes je opremljen s sodobno in najnovejšo fitnes opremo, ki vam omogoča raznoliko vadbo.
  2. Strokovno osebje: Imamo izkušene in certificirane trenerje, ki vam bodo pomagali pri doseganju ciljev.
  3. Higiena in varnost: Skrbimo za čistočo in varnost, tako da lahko vadite brezskrbno.
  4. Široka ponudba vadbe: Ponujamo raznolike vadbe, od osebnega trenerstva, vadbe za odprave bolečin, superfit-a do funkcionalnega treninga, prilagojenih vsem stopnjam telesne pripravljenosti.
  5. Prilagodljivi urniki: Imamo termine tako dopoldan kot popoldan, ki se prilagajajo vašemu življenjskemu slogu.
  6. Udobje: Naš fitnes je prostorno in udobno okolje, kjer se boste počutili dobrodošle.
  7. Družabnost: Spoznali boste nove preproste in prijazne ljudi in se družili med vadbo.
  8. Spremljanje napredka: Uporabljamo tehtnico Tanito za spremljanje napredka in optimizacijo vaše vadbe.
  9. Zavezani smo vašemu uspehu: Vaši cilji so naši cilji in z vami smo na vsakem koraku na vaši poti do boljše telesne pripravljenosti.

Naredite pravi korak k izboljšanju svojega zdravja in kondicije. Pridružite se nam v našem vrhunsko opremljenem fitnesu in doživite razliko.

Fitnes ponuja tudi trgovino s prehranskimi dodatki, ki poskrbijo za vašo regeneracijo ter napredek. Nudimo tudi strokovno podporo in svetovanje ter izdelavo personaliziranih vadbenih načrtov in jedilnikov.

Prijavi se!