Center Gibanja

O nas

Gibanje nam predstavlja življenje. Fitnes, kot ga večina pozna, nas velikokrat oddaljuje od fleksibilnosti in vzdržljivosti, mi pa z gibanjem povezujemo zdravje in splošno telesno pripravljenost oz. zmogljivost. Naš namen je, da gibanje postane tudi vaše življenje in ga spoznate kot sebi neločljivega.

Center Gibanja obstaja od leta 2018, mi pa se gibamo in izobražujemo že celo življenje. Učimo treniranje tako telesa, kot duha. Treniramo vas, da se pojavite na treningu kljub svojim izgovorom in dosegate želene rezultate, ki so podkrepljeni s strokovnim znanjem. 

Zasledovanje svojega cilja zahteva disciplino, ki jo dosežemo, ko nekaj počnemo z željo in se redno vračamo k aktivnosti in se ne naslanjamo na motivacijo. Zavedamo se, kaj je naš cilj. Na poti do našega cilja prej kot slej začutimo zadovoljstvo, saj se že bolje počutimo in na telesu opazimo tako vidne kot nevidne rezultate. 

Center Gibanja nudi različne programe, zato vam priporočamo, da pridete k nam, da se pogovorimo o želenih ciljih.

Naš namen je

  • Povečati zmogljivost.

  • Pridobiti zaupanje v telo kot orodje za izboljšanje vsakodnevnih dejavnosti in splošnega počutja z izboljšanjem sklepov ter gibov v zaporedju, drži in izražanju.

  • Razviti mobilno, pametno in prožno hrbtenico za izboljšanje učinkovitosti pri gibanju, zdravljenje, držo in preprečevanje poškodb.

  • Ojačati jedro in tako zgraditi prilagodljiv »oklep« po telesu k zaščiti stabilnosti, hkrati pa povečati mobilnost, moč in gibljivost.

Igra gibanja zajema vse našteto ter preoblikuje in združuje. Spreminja se glede na vzdržljivost, fleksibilnost in pripravljenost ter vedno zagotavlja napredek. Nihče ni mojster gibanja. Ko osvojiš neke vzorce, se gibanje nadaljuje v neskončnost in to je posebnost gibanja.

Učitelj gibanja mora biti borec, plesalec, trener moči, fleksibilnosti in kondicije. Učitelj gibanja mora biti terapevt in prehranski svetovalec. Od njega se zahteva nenehno učenje in posodabljanje, da uvidi skupne stvari naštetih elementov, jih povezuje in spreminja. To je naš namen in naša moč.

“Živi življenje bolj dinamično, kajti gibanje je življenje. Sedaj lahko, nekega dne ne bo šlo več…”.

Spoznajte vaše trenerje

Anže Skaza

Anže Skaza, osebni trener,...

Mojca Bezgovšek

Mojca Bezgovšek: AFP osebni...

Kaja Kaligaro

Kaja Kaligaro, dipl. fizioterapevtka in FZS fitnes inštruktorica, učiteljica...

Katarina Skaza

Osebna trenerka z dodatnimi...