Center Gibanja

Pogosta vprašanja

Zakaj ravno Center gibanja?

Naš športni center CG je lociran na odlični lokaciji v samem centru mesta Velenja. Najdeš nas v kletnih prostorih Nakupovalnega Centra Velenje (pod Mc’Donaldsom), v neposredni bližini avtobusne postaje, šol in vsakodnevnih oprakov. Pri nas lahko parkiraš do 2 uri brezplačno, treniraš pa lahko skoraj kadarkoli, saj smo odprti VSAK DAN. Smo preprosta in odprta ekipa, ki stremi k temu, da se naši obiskovalci pri nas počutijo domače, sprejeto in sproščeno. Tukaj smo zato, da ti pomagamo uresničiti tvoje sanje in ti hkrati omogočiti zdrav ter aktiven življenjski slog.

Kakšne vrste programov omogoča CG?

Naši programi so večinoma funkcionalne narave, ker je mehanika gibanja za nas največjega pomena. Tako skrbimo za kakovostno izvedbo vaj z ustrezno mišično aktivacijo, s čimer lažje dosežemo želeni napredek. Temu primerno so strukturirani tudi naši programi, ki zajemajo funkcionalne treninge, mesečne fitnes karte, terapevtsko vadbo, semi-osebno trenerstvo, program za ženske Zaživi v svoji koži ter Bootylicious. Več o samih programih si lahko prebereš tukaj.

Kako se poravna obrok za mesečne karte?

Če si želiš trenirati po bolj ugodnih cenah, se lahko zavežeš k direktni bremenitvi iz naše strani. Je plačilo preko trajnika. Vse, kar potrebuješ je bančni račun, preko katerega te lahko Center Gibanja vsak mesec “obremeni” za tvoje mesečno plačilo. Najlepše pri vsem skupaj je to, da te ponudba NE zavezuje k nam za 12 mesecev, hkrati pa lahko članstvo kadarkoli tudi prekineš. 

*Mesečno plačilo lahko brez težav opraviš tudi pri nas v Proteini.si Shop Velenje, kjer lahko svojo članarino poravnaš z gotovino ali bančno kartico do 10.ga dne v tekočem mesecu).

Kako lahko prekinem mesečni trajnik?

Enostavno. V kolikor imaš z nami podpisan dogovor za trajno bremenitev preko bančnega računa, imata obe strani 30-dnevni odpovedni rok brez obveznosti. Svojo odpoved je potrebno oddati v pisni obliki, ni pa ti potrebno navesti razloga.

Kaj se zgodi s trajnikom, če zbolim ali se poškodujem?

Brez skrbi – na vse smo pomislili 🙂 V primeru bolezni, poškodbe, ali celo dopusta lahko svoj trajnik enostavno zamrzneš. Trajanje zamrznitve je odvisno od samega razloga, potrebno pa ga je pisno navesti.

Nisem prepričan, če je CG zame. Ali lahko pridem na brezplačni obisk?

V kolikor si želiš najprej prepričati, da je Center gibanja prava izbira, si lahko ob predhodni najavi rezerviraš svoj prvi brezplačen obisk CG-ja.