Center Gibanja

Programi

Cilj mora biti jasno definiran. Samodisciplina omogoča kreativno soočanje na poti do cilja in je najpomembnejše orodje v razvoju. Je pogoj za uspešnost. Nauči se obvladati lasten ego, ki glede na trenutno razpoloženje kontrolira tvoje obnašanje ter megli vizijo. 

To storiš tako, da s pomočjo vztrajnosti in potrpežljivosti postaviš prioriteto dosega cilja pred trenutno zadovoljstvo. To je zelo pomemben faktor, saj vpliva na naše življenjsko počutje. Če se imamo pod kontrolo in se uresničujemo, smo srečni. Če se ne znamo obvladati, nam pade integriteta in bi se posledično najraje smilili samim sebi. Tako preprosto je. Če želiš biti zdrav, se gibaj in jej zdravo.

Popoln trening za hujšanje je visoko intenzivni trening, ki vključuje vaje za moč + vzdržljivost, kar pomeni kombinacijo aerobne in anaerobne vadbe.

Za visokointenzivni trening ne potrebujemo veliko časa, bolj pomembna je intenzivnost treninga. Večja intenzivnost in krajše pavze. Dovolj je 30 minut. S takšno vrsto treninga porabljamo kalorije tudi več ur po vadbi.

Osebno priporočam kombinacijo petih vaj, ki jih minutno izvajamo brez prestanka. Po setu petih vaj si vzamemo minuto odmora in set ponovimo še trikrat.

PRIJAVI SE