Center Gibanja

Vodena vadba

Vodena vadba oz. funkcionalni trening kot jo mi poimenujemo je primerna tako za začetnika kot nadaljevalca. S strokovno usposobljenimi trenerji vam trening znotraj skupine prilagajamo po osebnih zmožnostih. Imamo personalen pristop do vsakega posameznika, da razvijemo njegove zmožnosti in odpravimo morebitne bolečine ali gibalne disfunkcije.

Vitalna energija, gibalna sposobnost, počutje in samopodoba so naše prioritete. Velik pomen dajemo na zdravo telesno držo in na tehnično izvajanje gibalnih vzorcev pri čemer imamo trenerji kontroliran nadzor nad varovancem. Po domače povedano veliko popravljamo in vas “naštelamo”, da vse gibe izvajate pravilno in v obsegu vaših naravnih zmožnosti.

Pomembno nam je, da zdravo in pravilno gibanje osvojite kot svoje naravno gibanje in se temu primerno gibljete tudi izven fitnes dvorane v svojem vsakdanjem življenju. Izboljšujemo kvaliteto življenja in vas opolnomočimo, da brez napora opravljate vsakodnevna opravila.

Vodena vadba oz. funkcionalni trening vsebuje elemente mobilnosti, vaje z lastno težo in obremenitvami ter pripomočki za fokus, vzdržljivost, moč in fleksibilnost. Pripravili smo različne programe, ki tvorijo raznolike kombinacije elementov gibanja, vsak trening pa je zasnovan glede na vašo pripravljenost z razvojnim ciljem. Trening prilagodimo glede na vaše stanje in cilj.

Treningi zaradi boljšega nadzora in kvalitete potekajo v kontrolirani skupini, vsak posameznik pa je obravnavan svojim sposobnostim primerno. Zato ni pomembno ali ste nadaljevalni ali začetnik. Urnik treningov si lahko ogledate tukaj.

Verjamemo, da je človeško telo sposobno več kot si lahko zamislite, tako starost, spol in pripravljenost niso pomembni. Olajšujemo tudi morebitne poškodbe v preteklem času in s strokovnim znanjem preprečujemo nove. Pri nas igra glavno vlogo volja in disciplina, do cilja pa vas pripeljemo s skupnimi močmi.

Prijavi se!