Center Gibanja

Kaja Kaligaro

Kaja Kaligaro

Kaja Kaligaro, dipl. fizioterapevtka in FZS fitnes inštruktorica, učiteljica plavanja, Kinvital vaditelj kineziološke vadbe, AFP prehranska svetovalka

Sem Kaja Kaligaro in moje področje dela zajema predvsem rehabilitacijo, odpravo bolečin ter vadbo pred in po porodu. Izvajam tudi osebna trenerstva in skupinske funkcionalne vadbe. Na področju rehabilitacije in odprave bolečin prav tako sodelujem s podjetjem KinVital. Z rednimi strokovnimi izobraževanji svojim strankam nudim strokovnost in znanje na visokem nivoju. Pri delu s strankami strmim k učenju pravilnosti gibanja, izboljšanju fizičnih sposobnosti in pripravi na vsakodnevne aktivnosti brez bolečin.

Gibanje je življenje in brez gibanja ni življenja. Z gibanjem skrbimo za zdravje svojega telesa, ki nas nosi in nam omogoča živeti. Vprašanje je, ali življenje živimo, ali ga preživimo? Dajemo leta življenju ali življenje letom? Uživati življenja brez zdravega uma in telesa ni mogoče. Za zdravje našega telesa in uma pa skrbi prav gibanje v kombinaciji z zdravo prehrano.

Gibamo se od rojstva in gibanje je osnova naše rasti in razvoja – tako fizičnega kot tudi psihičnega. Z gibanjem namreč ne premikamo le fizičnih mej, ampak tudi psihične. Gibanje nam daje občutek
sposobnosti in moči, nas uči discipline, vztrajnosti in strpnosti. Le zdravo telo in um nam omogočata doseganje zastavljenih ciljev – brez zdravja ni samouresničevanja, ni napredka in ni zadovoljstva.

Vaša izbira je, kdo in kaj boste v življenju postali, a brez skrbi zase, ne boste mogli postati nič. Zato – ne pozabite na svoje telo – je edini prostor, v katerem morate živeti.

Spoznajte še ostale trenerje