Center Gibanja

Katarina Skaza

katarina skaza centergibanja

Osebna trenerka z dodatnimi znanji na področju svetovanja in life-coachinga, FZS inštr. fitnesa, kineziološka vadba, prehranska svetovalka, dipl. mediator, borilne veščine, crossfit

Sem soustanoviteljica Centra Gibanja z večletnimi izkušnjami kot osebna trenerka, trenerka vodenih vadb, in coachinga. Učim ljubezni do sebe in dajem močen poudarek na osebno rast. Moji programi temeljijo na razvijanju samozavesti. Razvila sem program Zaživi v svoji koži, ki ga uspešno izvajam že od leta 2019. Izhajam iz plesa in borilnih veščin, kjer sta posluh za svoje telo in disciplina izjemnega pomena.

Z gibanjem odkrivamo povezavo um – telo – duša. V svojih treningih dajem poudarek na dojemanje lastnega telesa, kajti gibanje preoblikuje tako telo, kot človeka. Postanemo kreativnejši, uravnovešeni, energični, predvsem pa sposobnejši na vseh področjih našega življenja.

Moje poslanstvo je pomagati ljudem do boljše kvalitete življenja in blaginje. Funkcionalnost telesa oz. vitalnost je moja prva vrednota, zato se gibam na 100 različnih načinov. Z gibanjem postajamo močnejši, bolj vzdržljivi in gibljivi ter posledično zmogljivi. Poškodbe, življenjski slog, disfunkcionalnosti ali bolečine, ki ste jih razvili v življenju, niso ovira za gibanje. Gibanje je rešitev. Prevzemite odgovornost ter se pričnite gibati, seveda pod kontroliranim vodenjem trenerja.

Lepo in čvrsto telo je stranski učinek gibanja in zavestne skrbi za svoje telo ne samo preko gibanja, ampak tudi z nego in prehrano. Moji programi zajemajo vsa področja, saj se človeka lotim celostno in izkrivljam podzavestne vzorce samouničenja, zaradi katerih ste nekateri v neželenih življenjskih situacijah in v svojem telesu trpite. Razvijanje ljubezni do sebe je tako temeljnega pomena.

S pozornostjo na naše telo lahko odkrijemo lastne globine, talente in težave. Ko se gibamo z zavedanjem, dobimo priložnost, da se naše življenje drastično spremeni. Naši odnosi, počutje, delo in reševanje izzivov se izboljšajo! Kontaktiraj me na telefonsko številko 040 886-003 in postala bom tvoja osebna trenerka, ki bo obogatila tvoj odnos tako do življenja kot tudi do svojega telesa.

Spoznajte še ostale trenerje