Center Gibanja

Program Zaživi v svoji koži

02.08.2023 / Akcija, Motivacija, Osebna rast, Vadba / Katarina Skaza

Veliko je v svojem telesu nezadovoljnih deklet, ki se ukvarjajo s tujimi mnenji. Tudi, če so v njihovih očeh simpatične, tega same ne čutijo in se jih pohvale ne dotaknejo. Takšna ženska ne zaživi in je slepa za lepoto, ki jo drugi vidijo v njej. Če to bereš, zagrabi priložnost in začni ljubiti sebe.

Takšen občutek izhaja iz samopodobe in se lahko na vse pretege trudiš spremeniti svoje telo a s tem ne boš spremenila svoje notranjosti.

O osebni rasti in kako ljubiti sebe uči program Zaživi v svoji koži, ki ni le program prehrane, gibanja in zdravega načina življenja. Ponuja delo na sebi s skrbno pripravljenimi besedili in nalogami za poglobljen odnos s sabo, kjer odkrivaš kaj ti ne služi več in kje je potrebno posvečati več pozornosti.

V nekaterih primerih je izguba odvečnih kilogramov nemogoča, če ne izgubimo tudi odvečne krame v glavi. Na poti do zadovoljstva moramo odstraniti vso navlako, ki nas iz dneva v dan obremenjuje in se posvetiti ljubezni do sebe.

Na poti osebne spremembe naletimo na ovire, ki jih morda ne znamo same odpraviti. Dovoli, da ti pomagam prepoznati vzorce, ki te zavirajo pri rasti in osebnem zadovoljstvu. Pogledali bova tvoje notranje programe, ki te usmerjajo v načinu razmišljanja, doživljanju čustev in posledično v vedenju. Ugotovila boš, kaj ti služi in kaj ti ne služi več na poti do ljubiti sebe.

Lahko se spremeni

Obstaja način, da spremeniš vse, kar lahko spremeniš in sprejmeš tisto, kar se ne da spremeniti. Daje ti možnost, da zaživiš pomirjena s sabo in je dobra pot do sreče in zadovoljstva. Dokler si nezadovoljna s sabo, si nezadovoljna tudi s svojim življenjem, življenjskimi situacijami in okoljem. Tudi o drugih imaš večkrat slabo mnenje. Potek tvojega življenja je odsev tebe. Ko boš pripravljena ljubiti sebe, boš občutila tudi resnično ljubezen, ki jo drugi dajejo tebi in si jo do sedaj spregledala. Za ljubezen boš odprta in dovzetna. Če se spremenimo mi, je tudi svet okoli nas lepši.

Program Zaživi v svoji koži je program napisan zate.

Sorodna vsebina